fbpx
Connect with us

Ndryshe nga të tjerët, ky është plani qeverisës i Joe Biden

tjera

Ndryshe nga të tjerët, ky është plani qeverisës i Joe Biden

Agjenda e Biden për 100 ditët e tij të para në detyrë si president, do të përqendrohet në dy objektiva kryesore: miratimin e një pakete të gjerë të ndihmës ekonomike dhe një seri veprimesh ekzekutive.

Përballimi i pandemisë, fillimi i një rimëkëmbjeje ekonomike dhe trajtimi i pabarazisë rac0re janë përparësitë e tij më urgjente, thonë nga ekipi i tij.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top