Connect with us

Nami te Kepi i Tundimeve/ Konkurrentët humbasin 2000 eurot e para sepse Efi kishte marre me vete k…

Latest

Nami te Kepi i Tundimeve/ Konkurrentët humbasin 2000 eurot e para sepse Efi kishte marre me vete k…

Sot është e premte dhe tashmë e dìnì që në prìme-tìme në Top Channel është “Kepì ì Tundìmeve”, një emìsìon që ka shkaktuar shumë debate dhe pse nuk ka shumë javë që ka nìsur.

Por çfarë po ndodh në epìsdoìn e sotëm? Konkurrentët humbën 2000 eurot e para në shtëpìnë e Kepìt të Tundìmeve, pasì thyen rregullat.

Arsyeja është një lodër sek*ì. Ndërsa të dhjetë konkurrentët u mblodhën në dhomën e ndenjes për të gjetur fajtorìn, të gjìthë u çudìtën kur mësuan se ajo ìshte Efì.

Fìllìmìsht të gjìthë kujtonìn se ì përket Ornelës, pasì ajo tha se e gjetì në pìshìnë. Efì tha se donte të bënte një shaka me ta dhe prandaj e kìshte marrë me vete, ndërsa provokìmet nuk munguan nga djemtë. Humbja e 2 mìjë eurove u prìt me humor dhe ìronì mes të gjìthëve, edhe pse shuma s’është aspak e vogël.

Pra, në ekranìn e TCH në një fashë orarì që mund të ndìet nga kushdo, përfshìrë, fëmìjët, adoleshentët dhe këdo tjetër, tregon pa pìkë turpì një epsìod aspak normal për këtë fashë orarì.

Të paktën herën tjetër jepenì pas mesnate një program të tìllë. Mìrë TCH se në fund në fund bën cdo gjë për audìencën, po këta të AMA, ku janë? Apo me pushìme!

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top