fbpx
Connect with us

Motra ;sek sbombë’ e Marinës dhe Luanës, që pak kush e njeh…(FOTO)

tjera

Motra ;sek sbombë’ e Marinës dhe Luanës, që pak kush e njeh…(FOTO)


Luana dhe Marina kanë tërbuar pu blikun shqiptar që me daljet e tyre të para. Ato janë motrat simpatike të ekranit që përvec bukurisë, nuk u mungon aftësia për punën që bëjnë.Por teksa ato vetë janë të rezervuara për jetën familjare dhe privaTe, ja ku keni njërën nga motrat e tyre. Brune dhe me forma bom bast ike. Motra e madhe e Marinës dhe Luanës është Lira, ndërsa pas saj vjen Marseda.Ndërsa Lirën e kemi parë më shpesh në profilet e Instagramit të Marinës dhe Luanës, Marsedën e shohim shumë herë më rrallë.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top