fbpx
Connect with us

Mjeku tenton të zbulon shkakun, kufoma “ngrit” dorën

FUN

Mjeku tenton të zbulon shkakun, kufoma “ngrit” dorën

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi rekl.amat(Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Një video gazmore është shfaqur në internet në të cilën shfaqet një patolog pranë një trupi të pajetë, duke u munduar të zbulojë shkakun e vde.kjes së tij.

Dhe derisa fliste para kamerës rreth shkaqeve që mund ta kenë quar drejt vde.kjes burrin që qëndron pranë tij, në një moment dora e të vde.kurit ngritët lart duke ia futur frikën në palcë patologut.

Nga paniku dhe frika, ai largohet nga vendi i ngjarjes duke vrapuar si i çmendur, por pas disa sekondave shfaqet një patolog tjetër nën tavolinën ku ishte shtrirë trupi i pajetë i burrit i cili ia kishte lëvizur dorën atij.

Kjo tallje është komentuar shumë nga përdoruesit e rrjeteve sociale, të cilët e kanë cilësuar si një veprim jo etik, derisa kishte edhe prej atyre që janë kënaqur me veprimin e patologut të dytë.Sht1pe v1deon e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:JA DHE VIDEO:

Continue Reading
You may also like...

More in FUN

Te fundit

Facebook

Populare

To Top