fbpx
Connect with us

Milioneri kërkon dikë t’i qëndrojë pranë, përveç pagës ofron edhe diçka që…

tjera

Milioneri kërkon dikë t’i qëndrojë pranë, përveç pagës ofron edhe diçka që…

Milioneri kërkon dikë t’i qëndrojë pranë, përveç pagës ofron edhe diçka që…

Vilën e tij që ndodhet në Zelandë, ai e përshkruan si parajsa në tokë. Vetëm gjatë kësaj jave, ai e ka publikuar dy herë në gazetat lokale njoftimin se kërkon 10 persona t’i bëjnë shoqëri, por lajmi ka marrë dhenë. Prona e tij ka vlerë e 8,5 milionë dollarëve dhe aty ka edhe disa stalla. Ai ka thënë:Milioneri kërkon dikë t’i qëndrojë pranë, përveç pagës ofron edhe diçka që…/ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top