fbpx
Connect with us

Mësoi se vajza nuk ishte e VlR.GJËR, babai merr vendimin “DRASTlK” ndaj saj

tjera

Mësoi se vajza nuk ishte e VlR.GJËR, babai merr vendimin “DRASTlK” ndaj saj

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi rekl.amat(Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Një vajzë e re e quajtur Dania Andrea tentoi “t’ia mbathte për të keryer marrëdhënie”
natën me të dashurin, por bëri gabimin e madh duke ia dërguar gabimisht babait mesazhet.
Kliko reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Ai vendosi që të merrte një masë ndëshkuese dhe për më tepër postoi në rrjetet sociale bisedën, që kjo të shërbejë si shembull për të gjithë të tjerët.

Prit ta zërë babin gjumi dhe kalo pastaj për mua.Kliko reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

To Top