fbpx
Connect with us

Më mirë veshur apo zhveshur, Arta befason me përgjigjen

Arta Elezaj - Luana Vjollcja - After Party
Arta Elezaj - Luana Vjollcja - After Party

tjera

Më mirë veshur apo zhveshur, Arta befason me përgjigjen

Aktorija Arta Elezaj ka qenë mysafire e rradhës në Emisioni në rubirkën “AFTER PARRTY” që ndjeket çdp ditë në kanalin e Jutube-s, të Modeeratorës së njohur Luana Vjollca.

Aktorja është vënë përballë pyetjeve pikante ku i është dashur të bëjë disa zgjedhje jo fort të thjeshta, megjithatë përgjigjet e saj kanë qenë të gjithë mjaft interesante.

Arta është pyetur nëse është më mirë veshur apo zhveshur dhe ajo ka i ka zgjedhur të dyja opsionet duke u përgjigjur se herë duhet e veshur dhe herë jo, por që në çdo raste duhet të jetë e bukur.

Ndërsa lidhur me gjumit, Arta thotë se preferon të flejë me pizhame dhe jo zhveshur.

Aktorja ka pranuar gjithashtu se aktualisht është single.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top