fbpx
Connect with us

Luani i malit’ i pret rrugën, 26 vjeçari regjistron 6 minutat e rralla

Lajme

Luani i malit’ i pret rrugën, 26 vjeçari regjistron 6 minutat e rralla

“Qenke i mirë!” dëgjohet që thotë Burgess teksa nëna e këlyshëve vazhdon ta nd je kë. “Qenke maçok i mirë. … Ngadalë ngadalë .. hajde.”

Një djalë i ri provoi pë rbal ljen e tm errsh me me një familje kugarësh, të njohur si “luanë të malit”, nëna e të cilëve e ndoqi për gjashtë minuta. Pavarësisht fr ik ës, djaloshi nga Ut ah, SH BA, regjistroi ma kt hin në një video 6-minutëshe që është bërë virale në rrj et. I riu 26 vjeçari Kyle Burgess, kishte dalë për vrap pranë shtëpisë së tij në kenionin Slate pranë qytezës Provo, kur pa grupin e këlyshëve të eg ër.

Duke besuar se ishin këlyshë riqebulli, të cilët shihen shpesh në zonë, ai nisi t’i regjistronte ata me celular, por momente më vonë shfaqet nëna e tyre dhe djali kupton që ishin luanë mali, pasi nëna e tyre protektive u s ul me vrull drejt tij. Tm er ri i tij është i qartë nga zhurmat e videos ku djali i ulë ret kugarit që e nd je k përgjatë rrugës me pemë.

“Qenke i mirë!” dëgjohet që thotë Burgess teksa nëna e këlyshëve vazhdon ta nd je kë. “Qenke maçok i mirë. … Ngadalë ngadalë .. hajde.” Pas rreth tre minutash të pamjeve, kugari nis të bëhet më ag re siv dhe nis të hungërijë e të tregojë dhëmbët kë rcë nue shë m.

“OK, ndoshta tani do të vd ês,” dëgjohet që thotë djali. “Hë pra tani mos bëj kështu, nuk dua të vd ês sot”, i thotë ai kafshes. Burgess nis t’ia kthejë ul ëri mat kafshës së eg ë r, teksa vazhdon ngadalë të sprapset.

Pas rreth 6 minutash që ndiqet nga kugari i egë r, Burgess ulet shpejt për të kapur një gur ne toke dhe e lëshon ndaj kafshës duke e tre mb ur, dhe këtu luani i malit kthehet prapa për te këlyshët e saj. Por megjithë emocionet e pa nik ut Burgess thotë më pas se ishte i sht ang ur nga bukuria e nënës mbrojtëse, megjithë fo rcë n dhe e gë rsin ë e saj.

Për fat shëtitësi i ri shpëtoi pa asnjë gër vis htje nga pë rb allj a. Video e tij e ka bërë Burgess qendër të vëmendjes së rrje tev e sociale, ku kryesisht është vlerësuar për veprimin e tij dhe reagimin e matur.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top