fbpx
Connect with us

Lindi Pa Krahë Dhe Prindërit E Lanë Në Mëshirë Të Fatit, Ndodh Mrekullia Me Vogëlushen 2-Vjeçare –

Lajme

Lindi Pa Krahë Dhe Prindërit E Lanë Në Mëshirë Të Fatit, Ndodh Mrekullia Me Vogëlushen 2-Vjeçare –

Lindi Pa Krahë Dhe Prindërit E Lanë Në Mëshirë Të Fatit, Ndodh Mrekullia Me Vogëlushen 2-Vjeçare –

Sytë e saj blu dhe buzëqeshja engj ëllore janë tiparet e para që bien në sy nëse shihni fotografinë e Vasilina Knutsen, e ndërsa do të ulnit shikimin pak më poshtë do të kuptonit se vogëlushja 2-vjeçare është ndryshe, preferojmë ta quajmë fëmijë special, pasi i m ungojnë të dyja duart dhe ka të zhvilluara vetëm dy gishta nën krahun e djathtë.Shty pe në pjesën e rek la mës për të vazhduar me lajmin

Ndoshta tani edhe mund të ndieni k eqardhje për fatin e saj të mjerë, por bukuroshja që tashmë mund të hajë më këmbë, është shumë fatlume, më shumë nga ç’mund ta merrni me mend. Ajo ka lindur në ma rsin e vitit 2015 në Sverdlovsk, kryeqytet i rajonit Sverdlovksij në Ukrainë.Shty pe në pjesën e rek la mës për të vazhduar me lajmin

FOTO

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

To Top