fbpx
Connect with us

Ligji I Ri: Bëni Fëmijе Gjatе Pandemisë, Do Të Paguhеni…

tjera

Ligji I Ri: Bëni Fëmijе Gjatе Pandemisë, Do Të Paguhеni…

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi rekl.amat(Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Singapori po ofron para për të inkurajuar njerëzit të kenë fëmijë gjatë p andemisë së korronaviirus. Sh qetësimi që ka ky vend është që qytetarët ndërsa po l uftojnë me str esin financiar dhe pushimin nga puna, po shtyjnë planet e tyre për t’u bërë prindër.


“Ne kemi marrë njoftime se Covi d-19 ka bërë që qytetarët të cilët aspirojnë të bëhen me fëmijë po shtyjnë planet e tyre të prindërimit,” tha Zëvendës Kryeministri i Singaporit Heng Swee Keat. Heng u shpreh se d etajet rreth shumave dhe mënyrës se si do të bëhen pagesat, do të shpallen në një datë të mëvonshme. Ndërkohë që kjo shtysë f inanciare vjen pas sistemit aktual të bonuseve për foshnje që ka Singapori, ku ata që kualifikohen kanë përfitime rreth 10,000 dollarë për fëmijë.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

To Top