fbpx
Connect with us

Lidhur me fenë islame, Erdogan i dërgon një mesazh Presidentit të Francës: “Macron, ti je i shqetësuar nga ngritja e Islamit”

Lajme

Lidhur me fenë islame, Erdogan i dërgon një mesazh Presidentit të Francës: “Macron, ti je i shqetësuar nga ngritja e Islamit”

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan i ka dërguar një mesazh Presidentit të Francës, Emmanuel Macron lidhur me fenë islame.Sht1pe hapsiren e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:

“Ata që janë të shqetësuar nga ngritja e islamit po e slUmojnë fenë tonë nëpërmjet kiRzave që ata i shkaktojnë. Retorika anti islamike/myslimane është mjeti më i përdorshëm për politikanët perëndimorë për të mbuluar dështimet e tyre. ‘Islami francez’, ‘islami europian’ dhe ‘islami austriak’ janë shembujt e fundit”, citohet Erdogan nga mediat turke.Sht1pe hapsiren e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top