fbpx
Connect with us

Lajm Fantastik/ Qeveria morri Vendimin, Nga 300 Euro do marrin…

tjera

Lajm Fantastik/ Qeveria morri Vendimin, Nga 300 Euro do marrin…


Në seancën e djeshme, qeveria miratoi tekstin e Projektligjit për mbështetjen financiare për…
Individët që veprojnë në mënyrë të pavarur të prekur nga kriza shëndetësore dhe ekonomike e shkaktuar nga virusi KOVID-19, për muajt tetor, nëntor dhe dhjetor 2020.

Qëllimi i këtij projektligji është të sigurojë mbështetje financiare për të vetëpunësuarit në tremujorin e fundit të vitit 2020. Me një shumë mujore prej 17,410 denarë në muaj për individët që kryejnë vetëpunësim, tha shërbimi për shtyp i qeverisë.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top