fbpx
Connect with us

Labi Sot Në Mëngjes Na I ‘Theu’ Zemrat Gjithë Shqipëtarëve Me Postimin E Tij

tjera

Labi Sot Në Mëngjes Na I ‘Theu’ Zemrat Gjithë Shqipëtarëve Me Postimin E Tij


Mëngjesin e ditës së sotme, Labinot Tahiri ka bërë një dedikim plot dashuri për njeriun e tij më të shtrenjt. Labi ka shkruar disa fjalë të ëmbla për nënën e tij.Ai ka shkruar se nëna e tij e ka rritur në atë mënyrë që ta njoh botën më ëmbël. Drita e syve tê mi, më linde e me rrite që ta njoh botën time të ambël e me plot dashuri!Ama, jeta bëhet e ambël, vetëm atehere kur mendojmë për të tjerët sikurse që mendojmë mirë pêr nanên dhe tê shtrejtën dashuri.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top