fbpx
Connect with us

KY MERITON BURGUN / Ndërhyrje horror, sikur futbolli të ishte front lufte (pamje të rënda)

Sport

KY MERITON BURGUN / Ndërhyrje horror, sikur futbolli të ishte front lufte (pamje të rënda)

KY MERITON BURGUN / Ndërhyrje horror, sikur futbolli të ishte front lufte (pamje të rënda)

Ndërhyrje të tillë kaq brutale rrallë mund t’i shohësh në fushat e futbollit, edhe nëvendet e kategoritë më inferiore të mundshme, ku kamerat nuk kanë vend. Të mos
shikosh dhe interesohesh fare për topin, madje as për këmbët e kundërshtarit, portë hidhesh në sparkatë ajrore direkt e në gjunjtë e atij që ke përballë, kjo është
masakër, e rëndë dhe tejet e turpshme. Shikoni këtë video dhe kuptoni se deri kumund të shkojnë caqet e futbollit-luftë, ku respekti për shëndetin e kundërshtarit,
“fair play” dhe gjëra të tilla as mendohen.

Të “uturosh” si “predhë”, me takat si “vare” në gjurin e kundërshtarit, do të thotë seke nisur luftën. Po, po, luftën, edhe pse pa armë dhe raketa. Nga ballafaqim 11kundër 11 në fushën e blertë, ndërhyrje të tilla e kthejnë gjithçka në “Vaterlo”, sepseke konsumuar vepër penale të “vrasjes së mbetur në tentativë”. Prandaj, përleshjatotale më pas nuk është asgjë para hovit, vrullit dhe mllet të pashpjeguar për tabërë copë rivalin, me ndërhyrje të tilla hororr.

Continue Reading
You may also like...

More in Sport

To Top