Connect with us

Kujdes! Nëse shini një monedhë në makinën tuaj, Iajmëroni urgjent poIicinë

Latest

Kujdes! Nëse shini një monedhë në makinën tuaj, Iajmëroni urgjent poIicinë

Nëse shihni një monedhë të ngjeshur si kjo në derën e makinës suaj, veproni menjëherë sepse kjo është një mënyre shumë e thjeshtë që i ndihmon grabitësit t’ju marrin makinën.

Monedha vendoset në bllokadën në derën e pasagjerëve, e cila në një farë mënyre e bën të pamundur bllokimin qendror (mekanizmin mbyllës) dhe makina juaj do të lihet e hapur dhe një pre i lehtë për hajdutët.

Në të ardhmen, nëse shihni një monedhë të mbërthyer në derën e makinës suaj, mund të jeni i sigurt se dikush po përpiqet të vjedhë makinën tuaj ose diçka brenda saj.

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top