fbpx
Connect with us

Ku po shkon kjo botë? Mësuesen 27 vjeçe e kapin duke e bërë në makinë me nxënësin e saj 15 vjeç, ka vazhduar një vit: Edhe në shtëpi…

Mësuesen 27 vjeçe e kapin duke e bërë në makinë me nxënësin e saj 15 vjeç,

Lajme

Ku po shkon kjo botë? Mësuesen 27 vjeçe e kapin duke e bërë në makinë me nxënësin e saj 15 vjeç, ka vazhduar një vit: Edhe në shtëpi…

Një mësuese është kapur duke e bërë me nxënësin e saj 15-vjeçar. Mësuesja 27-vjeçare ka marrë një dë nim goxha të gjatë dhe ajo nuk mund të punojë më si mësuese.

Student's cell phone video confirms sex with teacher

Ajo punonte si mësusese e gjuhës në Shkollën Përgatitore të Akademisë Doral në Miami-Dade County. 27-vjeçarja i ka pranuar të gjitha a kuzat në lidhje me atë që ka bërë me nxënësin e saj të mitur.

Desiree Cartin Rodriguez thuhet se iu afrua studentit për herë të parë në fund të gushtit të vitit 2019. Ajo e puthi atë dy herë gjatë pushimit të drekës dhe pas shkollës, raporton “Local 10 News” dhe më pas e bëri me të.

Marrë dhenia me nxënësin e saj mund të ketë zgjatur më shumë se një vit dhe mund ta kenë bërë edhe në makinën dhe shtëpinë e saj.

Doral Teacher Out On Bond After Being Charged For Having Relationship With  Student - YouTube

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

To Top