fbpx
Connect with us

Kjo Është Reja E Hashim Thacit, A E Dini Sa Mer Rrogë Nga Shteti ? Do Habiteni (VIDEO)

Lajme

Kjo Është Reja E Hashim Thacit, A E Dini Sa Mer Rrogë Nga Shteti ? Do Habiteni (VIDEO)

Thaci i ka futur në punë gjithë familjaret e tij nëper vendet më të mira në shtetin e Kososves, së funmid mediat e vundit raportojn se Leta Gashi e cila është në Iidhje me Endritin është berë drejtoresh në RTK.

Leta tani merrë një pagë afro plotë 4 mijë, ajo e ka kryer vetëm shkollen e mesme dhe eshte vetem 19 vjecae.. happeni happpsiren e më p00shtme ndiqenii storjen e ploote

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top