fbpx
Connect with us

Kjo do te thote, t’i shpëtosh vde kjes për një fije floku! (Video)

tjera

Kjo do te thote, t’i shpëtosh vde kjes për një fije floku! (Video)

Një djalë nga qyteti i Kurchaloi të Çeçenisë për një fije floku i shpëtoi fundit fa tal kur vrapoi nëpër rrugë, ndërsa gjithë ngjarjen e kanë regjistruar kamerat e sigurisë. Në vijim shihet se si një veturë tjetër ndalon para të djalit nga ku dalin dy meshkuj dhe e përqafojnë.
Sht,yp.e rek,lam.en dhe shf,aqet video ..

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

To Top