fbpx
Connect with us

Këngëtarja e njohur Serbe këndon për Biznismenin Shqiptarë nga Maqedonia

tjera

Këngëtarja e njohur Serbe këndon për Biznismenin Shqiptarë nga Maqedonia

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke shtypur mbi rekl.amat(Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin ↓↓

Shenki Maslani, 30 vjeç, banues në Maqedoni, thotë se ka shpenzuar shtatë vitet e fundit duke vënë në shtëpi, makina dhe rroba, me ko kën e famshme të meduzës, e cila është símbolí i Versaces, “Kam qenë i fiksuar pas Versace që në vitin 2009.
Kliko reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Fillova të blija rroba nga Versace dhe e bëra çdo send në shtëpinë time me Versace, duke filluar nga ba nja e deri tek çarç afët. Ai në një video tijë postuar më herët shihet me një lolak si Këngëtarja serbe e njohur Sandra Afrika duke kënduar për shenkin, ja edhe vidjeo n’vazhdim:Kliko reklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

To Top