fbpx
Connect with us

Këngëtari i famshëm shqiptar me ko.ronavi.rus, nga spitali ka një thirrje të madhe

tjera

Këngëtari i famshëm shqiptar me ko.ronavi.rus, nga spitali ka një thirrje të madhe

Një tjetër personazh i njohur është prekur nga ko.ronavi.rusi. Këngëtari i njohur Valton Krasniqi ka zbuluar se është inf.ektuar msë fundmi.

Lajmin ai e ka bërë përmes një postimi në rrjetet sociale.

“Tani sa e mora lajmin se jam pozitiv nga Covid-19, kurrë se kam besuar këtë vir.us. Kini kujdes ruani vetën familjen dhe shoqërinë e juaj. Zoti ju ndihmoftë”, shkruan Krasniqi.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top