fbpx
Connect with us

Jam 45 vjeçare nga Kosova me qendrim ne Londer e divorcuar, kerkoj lidhje serioze…

tjera

Jam 45 vjeçare nga Kosova me qendrim ne Londer e divorcuar, kerkoj lidhje serioze…

Jam 45 vjeqare nga kosova me qendrim ne londer e divorcuar kam tre femije te rritur, kerkoje nje burre per lidhje martesore nga shqiperia mosha 44-50 vjeqar.
Kliko reklamen dhe merr numrin e bukuroshes 45 vjeqare

Te interesuarit te lajmerohen permes Jam 45 vjeqare nga kosova me qendrim ne londer e divorcuar kam tre femije te rritur, kerkoje nje burre per lidhje martesore nga shqiperia mosha 44-50 vjeqar, kam restorantin tim te interesuarit te lajmerohen permes whatsapp ose viber.Kliko reklamen dhe merr numrin e bukuroshes 45 vjeqare

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

To Top