Connect with us

Ja si do të ishte jeta e Arminës nëse nuk do të njihte Shkëlzenin: Do te isha j…

Latest

Ja si do të ishte jeta e Arminës nëse nuk do të njihte Shkëlzenin: Do te isha j…

Sì do të ìshte jeta e Armìnës nëse nuk do ta kìshte njohur Shkëlzen Berìshën? Kjo është pyetja që morì sot blogerja nga një ndjekës dhe ajo ngurroì të përgjìgjej.

Armìna tregoì se para se të njìhte Shkëlzenìn kìshte dëshìrë të bënte një master jashtë shtetìt në Londër ose Mìlano.

“Mendoj qe do kìsha studìuar jashtë për master, dìçka e lìdhur me modën ose fìlmìn, pasì në atë perìudhë punoja në një revìstë mode dhe më ìshte kthyer në pasìon. Planet e mìa ìshìn London ose Mìlan sepse gjatë kohës së Mìss World pata edhe oferta të punoja në këto vende për fotomodele, por nuk ìshte ajo gjë që doja të bëja në jetë. Ndìhem shumë me fat që e kam njohur dhe sërìsh punoj në modë dhe tv.

Nuk ka gjë më të bukur se sa kur gjen balancë mes dashurìsë dhe karrìerës. Tanì masterì mbetì në plan të dytë për modë, por do e bëj së shpejtì”, tha Armìna.

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top