fbpx
Connect with us

Ja kur pritet vendimi mbi Juventus-Napoli, Capello thumbon! Humbja në tavolinë largohet

Sport

Ja kur pritet vendimi mbi Juventus-Napoli, Capello thumbon! Humbja në tavolinë largohet

Ja kur pritet vendimi mbi Juventus-Napoli, Capello thumbon! Humbja në tavolinë largohet

Vendimi përfundimtar për Juventus-Napoli duhet të arrijë të Mërkurën nga GjykatësiSportiv: sipas asaj që thekson Sky, klubi axurr ka avancuar një para-ankesë, kështuqë Gjykatësi Sportiv duhet të japë 48 orë (nga momenti i vendimit të parë) për tëlejuar palën tjetër – kjo është në Napoli – për të prodhuar materiale mbrojtëse.Ndoshta ose sonte ose të hënën verdikti i parë dhe dënimi përfundimtar tëmërkurën.

Shtyrja e vendimit të gjyqtarit sportiv, një akt i parashikueshëm dhe teknik përpretendimin paraprak të paraqitur nga Napoli, gjithashtu mund të lejojë një lexim
“politik” të historisë dhe do të hiqte hipotezën e 3-0 në tavolinë – theksonTuttosport.

Continue Reading
You may also like...

More in Sport

To Top