fbpx
Connect with us

Ja cila skuadër i uli më së shumti pagat në Serie A!

Sport

Ja cila skuadër i uli më së shumti pagat në Serie A!

Ja cila skuadër i uli më së shumti pagat në Serie A!

Pagat në Serie A ranë për 72 milionë euro vitin e kaluar ku Juventusi i uli ato me 72 milionë euro dhe më pas Milani me 25 milionë por Cristiano Ronaldo mbetet akoma futbollisti më i paguar në Apenine.Në sezonin 2015-2016 për paga janë paguar gjithsej 882 milionë euro, në 2018-2019 1,129 miliardë euro ndërsa një vit më vonë plot 1,36 miliardë euro.

Ndërsa për këtë vit pagat pritet të arrijnë një shifër prej 1,288 miliardë euro duke pasur parasysh reduktimet në shpenzimet e përgjitshme dhe taksat e veçanta për të huajt që vijnë për biznes në Itali.Cristiano Ronaldo aktualisht për një sezon përfiton rreth 31 milionë euro.

Continue Reading
You may also like...

More in Sport

To Top