fbpx
Connect with us

Ja çfarë bënë kjo vajz pasi e pa të fejuarin e vet në kamer në shtëpin e saj (VIDEO)

tjera

Ja çfarë bënë kjo vajz pasi e pa të fejuarin e vet në kamer në shtëpin e saj (VIDEO)


Një vajzë nga Rio de Janeiro, Brazil, nuk kishte zgjidhje tjetër përveçse të anuIonte martesën, pasi vendosi një kamera në shtëpinë e saj dhe regjistroi pamjet e tm;errshme të asaj që po bënte i das;huri i saj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Sipas detajeve, vajza e quajtur Nina ka marrë vendimin për të jetuar me partnerin e saj para se të martoheshin dhe ai u transferua në apartamentin e saj, ku ajo jetonte me dy kafshë. Gruaja vuri re se kafshët e saj, dy qen të vegjël, vepruan çuditërisht kur i dashuri i saj ishte afër tyre, kështu që ajo vendosi të vendoste një kamera të fshehtë dhe të shihte se çfarë ndodh kur ajo nuk është aty.

Siç mund ta shihni në imazhet, të cilat kanë më shumë se 327 mijë shikime në YouTube, kur i fejuari i saj ishte i vetëm me kafshët, ai kënaqej duke i tort;oruar, diçka që shk;aktoi shumë ze;mërim te vajza.

Nina ishte aq e ze;mëruar sa nuk kishte zgjidhje tjetër përveçse t’i jepte fund angazhimit të saj dhe ta nxirrte atë jashtë shtëpisë, sipas këtij kanali në YouTube. Megjithatë, disa përdorues në YouTube dhe Facebook kërkuan të den;onconin ish-pa:rtnerin e saj për miz;orinë që kishte kr;yer.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top