fbpx
Connect with us

Ishin çift aq i bukur dhe punonin në spital, por ia merr jetën të dashurës mjeke se e infektoi me Covid-19 dhe tenton t’i jap fund edhe jetës së tij

tjera

Ishin çift aq i bukur dhe punonin në spital, por ia merr jetën të dashurës mjeke se e infektoi me Covid-19 dhe tenton t’i jap fund edhe jetës së tij

Një ngjarje e rëndë raportohet se ka ndodhur në Siçili. Një djali i ri i ka marrë jetën një mjekeje sepse ajo e infektoi me Covid-19.

Antonio De Pace, 28 vjeç është ak uzuar për vra sj en me pa rame ndim të mje kes së re, Lorena Quaranta, 27 vjeç. Ata kishin një lidhje bashkë dhe prej një viti jetonin bashkë.

I riu ishte infermier kurse ajo mjeke. Pasi ka bërë aktin e rëndë 28 vjeçeri ka te ntuar t’i japë fund jetës së tij. Por atij arritën t’i shpëtonin jetën. Çifti i ri kishte punuar në një spital lokal në Messina, Siçil

27-vjeçarja ishte me origjinë nga Favara në Siçili, por çifti kishte jetuar së bashku për muajt e fundit në Messina, ku ajo v di q.

Gjithashtu raportohet se i riu ka dalë para gjy katës dhe se do të marr një dë nim të gjatë.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

To Top