fbpx
Connect with us

Inf ektohet me dhe shtrohet në spitaI këngëtari shqiptar dhe këshillon shqiptarët: Ruani familjen!

tjera

Inf ektohet me dhe shtrohet në spitaI këngëtari shqiptar dhe këshillon shqiptarët: Ruani familjen!

Krasniqi ka ndarë me ndjekësit një foto teksa shihet i shtrirë në krevatin e spitalit ku duket në një gjendje jo të mirë shëndetësore.Sht1pe hapsiren e me poshtme p3r vazhd1min e plot3 t’lajmit:

“Tani sa e mora lajmin se jam p ozitiv nga CO VID-19, kurrë se kam besuar këtë virus. Keni kujdes ruani vetën familjen dhe shoqërinë e juaj. Zoti ju ndihmoftë”-ka shkruar ai.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

To Top