fbpx
Connect with us

I lë smartphon-in vajzës 2 vjeçare, ajo e fotografon nu-do dhe i bën ‘gjëmën’

tjera

I lë smartphon-in vajzës 2 vjeçare, ajo e fotografon nu-do dhe i bën ‘gjëmën’

Sa nëna e kanë zakon ta lënë smartphone-in e tyre në duart e fëmijëvë të tyre, mbase për ti shpë.rqëndruar ndërsa janë të zëna me punë të tjera.

Sigurisht që Emily Schmitt nga Ohio (Amerikë) tani do ta bëjë atë më rrallë për shkak të inci,dentit me vajzën e saj dy vjeçare.

30 vjeçarja teksa thante flokët pas një dus.hi, vajza e saj e fotografoi të zhve.shur dhe më pas i dërgoi ato në të gjitha kontaktet që nëna e saj kishte në Snapchat.

Faleminderit për foton nu-do që më dërgove- Gruaja e kishte lënë Carsyn, 2 vjeç që të luante me telefonin e saj ndërsa thante flokët. Padyshim që ajo nuk e kishte idenë se vajza e saj po i bënte foto derisa mori një mesazh nga një koleg: Faleminderit për foton nu-do që më dërgove’.

Por ateherë ishte shumë vonë.

Një ish mik kolegji- ‘Ndjeva se po vd,isja’ është shprehur gruaja për shtypin lokal. Kur e kuptoi keqkutpimin ajo zbuloi se të gjithë e kishin marrë foton e saj nu-do.

Për fat të mirë të gjithë njerëzit qeshën me foton dhe menjëherë vazhduan ta fshinin.

“Ishte kënaqësi të shpjegoje se çfarë ndodhi,” tha Emily, e cila më pas vazhdoi të kërkojë falje për kontaktet e saj për atë që ndodhi.

Disa kishin marrë dhe një foto të këmbës së vajzës së vogël.

Emily pastaj tha se ka shumë mesazhe solidariteti nga nënat e tjera që kanë përjetuar gjëra po aq të tur.pshme për shkak të telefonave të lënë në duart e fëmijëve të tyre ( dikush i shkroi se fëmija e saj filloi të filmonte live në Facebook ndërsa nëna ishte zhve.shur).

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top