fbpx
Connect with us

I bëri vajzës së tij atë që si bëhet as ha smit, vajza shqiptare: Më hapi nje …??

vajza shqiptare

tjera

I bëri vajzës së tij atë që si bëhet as ha smit, vajza shqiptare: Më hapi nje …??

Shumë herë prindërit nuk bien dakord për lidhjet e fëmijëve të tyre. Së fundmi një vajzë ka treguar historinë e jetës së saj që është shumë e hi dhur. Ajo ka treguar se atë që i ka bërë i ati i saj nuk i bëhet askujt. Vajza tregon se ishte dashuruar me një djalë që babai i saj nuk e pëlqente dhe është ke q shumë keq me të.

Vajza tregon se i ati i ka hapur gro pën në oborr dhe i ka thënë se do ta fusë aty nëse merr atë djalë. Ajo ka thënë: Babai im më premtoi se do më mbronte, por harroi të më mbronte nga vetja e tij. Unë e dua atë djalin dhe nuk dua të ndahemi. Vajza jeton në një nga fshatrat e thellë të Shqipërisë Veriore. Vajza po ashtu ka thënë se nuk e di se si do të shkojë halli i saj.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

To Top