fbpx
Connect with us

Historia e kësaj nëne të kë.put SHPlRTlN/ Më përzunë nuset dhe djemtë: Hapeni derën bijt’ e mi… jam nëna që ju kam dhan’ GJl

tjera

Historia e kësaj nëne të kë.put SHPlRTlN/ Më përzunë nuset dhe djemtë: Hapeni derën bijt’ e mi… jam nëna që ju kam dhan’ GJl

Historia e kësaj nëne të kë.put SHPlRTlN/ Më përzunë nuset dhe djemtë: Hapeni derën bijt’ e mi… jam nëna që ju kam dhan’ GJl

Hapeni derën bijt’ e mi… jam nëna që ju kam dhan’ G Jl, ju kam rrit me shum’ mu;ndime, pse ma vr. at sot zemrën time…Ikën vitet un’ u pIaka, tani s’po ju duhem më nzorët jashta, për ju shpirtin e kisha plot, por tashmë ju u bët veç Iot…A mendoni kush ju Iindi, a mendoni kush ju rriti, kur të Iën..doh.eni tr;upi ju dh;ëmb, a mos vall thirrni oh moj nën’…

Si më nzorët nëpër rruga, e mbyllët pragun e deres, si pa mua ju hahet buka, për ju ja kam hequr ka.fshatën vetes.Zëmra e nënës që po rë;nkon, në mosh’ të th;yer u co;ptu.a, nuk ur.r;en as nuk maI…Ikon, mendon se do pIakeni, keni për ta kujtuar……….Kur të vi dita ta kujtoni, me gjith’ shpirt do e kërkoni, h;aku i saj çdo dit’ ju vr. et, s’ka si nëna në kët’ jet..

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top