fbpx
Connect with us

Guardiola “thumbon” Arteta: Nesër shihet kush është mësuesi dhe kush nxënësi…

Sport

Guardiola “thumbon” Arteta: Nesër shihet kush është mësuesi dhe kush nxënësi…

Guardiola “thumbon” Arteta: Nesër shihet kush është mësuesi dhe kush nxënësi…

Në të njëjtën mënyrë që çdo përplasje midis Guardiola dhe Klopp, ose midis Pepdhe Mourinho, shënohet në kalendar, tani vëmendja i kushtohet gjithashtu
përplasjes së trajnerit katalanas me Arteta; me atë që ishte ndihmësi i tij për mëshumë se tri vite në Manchester.“Do të ishte e nevojshme të shihej kush është mësuesi dhe kush nxënësi”, – tha Pepnë preludin e ritakimit me trajnerin e Arsenalit, nesër në “Etihad”. Guardiola njoftoise nuk e ka gati De Bruyne, i cili u kthye me një dëmtim të vogël të muskujve ngakombëtarja: “Nuk është asgjë serioze, por do të jetë jashtë këtyre ndeshjeve tëardhshme. Nuk mund të specikoj se sa, saktësisht”.

Ka qenë një llim i keq për sezonin e Manchester City, veçanërisht kur bëhet fjalëpër dëmtimet. Moskryerja e përgatitjeve të plota parasezonale ka kushtëzuar përkeq: “Nuk mund të ankohem për ekipet kombëtare. Ndonjëherë lojtarët lëndohen nëklube, sepse ka shumë ndeshje dhe trupi thotë mjaft”.I pyetur në lidhje me numrin e madh të golave të pësuar deri më tani, Guardiolatha se trendi do të korrigjohet: “Tani na sulmojnë me më shumë guxim, por mendojse do të kemi më shumë kontroll”

Continue Reading
You may also like...

More in Sport

To Top