fbpx
Connect with us

Gruaja i futet pa rroba në dhomë ndërkohë që burri i saj mësues po jepte mësim online – Pamje

tjera

Gruaja i futet pa rroba në dhomë ndërkohë që burri i saj mësues po jepte mësim online – Pamje

Gruaja i futet pa rroba në dhomë ndërkohë që burri i saj mësues po jepte mësim online – Pamje

Dardania Press – Pasi koronavirusi ka ndryshuar jeten e botes tashme dhe mesuesin mbajn mesime online me nxenesit e tyre.Por nje histori ndryshe ka ndodhur kur nje mesues mban mesim online.Rasti epik po bën xhiron e rrjetit ku bashkëshortja e një profesori, ka hyrë dhomën ku ai po jepte mësim nga kompjuteri dhe po nderrohej.

Incidenti i padëshirueshëm na vjen nga Argjentina. Mësuesi, teksa shpjegonte leksionin, është ndërprerë nga bashkëshortja e cila futet në dhomë e zhveshur, dhe vazhdon e qetë me idenë që nuk po dilte në kamera.

PAMJE

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top