fbpx
Connect with us

Gropa përpin papritur këmbësorin, tm.errohet nena (VIDEO)

tjera

Gropa përpin papritur këmbësorin, tm.errohet nena (VIDEO)

Dëshmitarët në qytetin e Jiamusi të Kinës sh tan gën në vend kur panë që burri u zh d uk pa prit ur.Pamjet e kapura nga kamerat e si gu risë tregojnë 80-vjeçarin Ma Fugui, i cili po kthehej në shtëpi kur pa p ritur bie në gropë.

Sht,yp.e rek,lam.en dhe shiko vid.eon ..

Në ndihmë të tij shkuan me shpejtësi personat që ndodheshin në zonë, ndërsa një shitës aty pranë mori një litar për të nxjerrë të moshuarin.Megjithatë fatmirësisht po lic ia mbërriti me shpejtësi dhe 80-vjeçari doli shëndoshë e mirë.
Sht,yp.e rek,lam.en dhe shiko vid.eon ..

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top