fbpx
Connect with us

Gratë shqiptare janë fiksuar pas kësaj telenovele, ja çfarë do bëhet me Eylylin e bukur do jetojë apo jo ajo?

tjera

Gratë shqiptare janë fiksuar pas kësaj telenovele, ja çfarë do bëhet me Eylylin e bukur do jetojë apo jo ajo?


Vajzat i japin Nerimanit lajmin e bukur se Ejlyl erdhi në vete. Zehra përpiqet të bind Sadullahun që të flasë me Selenin.

Mesude i kërkon falje Ejlylit për padrejtësitë që i ka bërë. Ajo i premton Ejlylit se sapo të shërohet do jenë shumë të lumtura së bashku. Xhemre planifikon të bëjë një festë pasi Ejlyli të dalë nga spitali. Mert përpiqet të rregullojë marrëdhënien me Meralin.

Ejlyl merr veten dhe vajzat i qëndrojnë pranë. Serkan vendos të mbetet mik me Ejlylin duke qenë se lidhja e tyre nuk funksionoi. Ejlyl tronditet kur mëson se Kemal ia ka mb athur.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top