fbpx
Connect with us

Gjeti gruan në kafe me dy meshkuj, shihni çfarë bën burri xheloz (Video)

Lajme

Gjeti gruan në kafe me dy meshkuj, shihni çfarë bën burri xheloz (Video)

Gjeti gruan në kafe me dy meshkuj, shihni çfarë bën burri xheloz (Video)

Një burrë në Kinë, ka dh.un.uar ba.rbar.is.ht gruan, pasi e pa të ulur me dy burra të tjerë në një restorant.I gjithë momenti është fi.ksuar nga kamerat e sigurisë. Në video, shihet burri i cili afrohet pranë tavolinës së ngrënies dhe go.de.t me shup.lak.ë gruan, e cila si pa.sojë përfundon pa ndjenja.

Veç gruas, burri ka go.ditu.r me gru.shte e shishe dhe dy personat me të cilët ajo ishte shoqëruar. Pas këtij momenti, ai është larguar nga restoranti sikur asgjë të mos kishte ndodhur..Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme:

VIDEO

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top