fbpx
Connect with us

Gjen Kutinë E Mbushur Me Para Të Bankomatit, Burri Bën Atë Që S’e Priste Askush

tjera

Gjen Kutinë E Mbushur Me Para Të Bankomatit, Burri Bën Atë Që S’e Priste Askush

Një burrë në Mi chi gan bëri diçka që shumë pak njerëz të tjerë do ta kishin bërë nëse do iu kishte rastisur diçka e tillë. Ai gjeti një kuti të zezë me rreth 27 mijë dollarë pranë një bankomati dhe e ktheu atë në bankë.

Ge orge Co nd ash ishte duke kaluar në rrugë kur pa një kuti metalike të dys him të pranë një AT M-je të Wes tlan d Fed er al Cre dit Un ion. Pasi iu afrua ai vuri re se ajo ishte një kasë për mbajtjen e parave që vendoset në bankomat.Co nd ash nuk u mendua gjatë, por e mori kasën në makinën e tij dhe u paraqit në zyrën e bankës ku bëri dhe dorëzimin e saj./ 5 sekonda pasi ta keni hapur marketingun hapet artikulli i plotë

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top