fbpx
Connect with us

Francezi Ua Sha’n Dhe Ofen’don Muhamedin A.s shikoni si gjen d,ënimin (VIDEO)

Lajme

Francezi Ua Sha’n Dhe Ofen’don Muhamedin A.s shikoni si gjen d,ënimin (VIDEO)

Francezi Ua Sha’n Dhe Ofen’don Muhamedin A.s shikoni si gjen d,ënimin (VIDEO)Një v ideo është inciz’uar nga disa banor në një kafene franceze dhe shifet se si ata fjal’oesn për arsyen se e ofe’ndoi Muhamedin a.s Vide’on mund ta shikoni më poshtë ↓ ↓Nje njeri ne kete kafene e ka ofen’duar rende Muhamedin a.s dhe pastaj pas nje debati fillio nje per’leshje te cilen mund ta shi’koni me po’shte dhe do ta shifni se si e pes’oi ai qe e ofe’ndoi Pejgamberin…..VIDEO HAP FOTONN POSHT

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top