fbpx
Connect with us

Flet dashnorja e burrave të martuar, 43-vjeçarja: E kanë fajin gratë e tyre! (Foto)

Lajme

Flet dashnorja e burrave të martuar, 43-vjeçarja: E kanë fajin gratë e tyre! (Foto)

E veja Louise Van Der Velde, 43 vjeç, rrëfen se ajo po jeton çdo ditë si të ishte e fundit, duke punuar si një terapiste s e k s i me burrat e martuar.

E Louise shton se e bën këtë lloj jete që pas v de kj es së bashkëshortit në 2004, javët pas “Shën Valentinit” janë ditët më zëna të gjithë vitit për tradhtitë se ksu ale.

Madje bukuroshja brune shkon aq larg sa përmend bashkëshortet e burrave me të cilët shkon, duke treguar se shumica prej tyre e dinë që burrat i tra dht ojnë. Por ato e mbyllin njërin sy pasi janë të vetëdijshme se nuk i përmbushin dot se ks ual isht.

Sipas gruas duhen gjëra romantike që shërbejnë si një zgjim për ata që kanë marr ëdh ën iet e tyre ‘të vd eku ra’.

43-vjeçarja shton më tej se këto gra janë vetë fajtore, pasi fokusohen vetëm te puna, fëmijët, përditshmëria e jetës dhe në mënyrë të vetëdijshme braktisin krevatin bashkëshortor.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

To Top