fbpx
Connect with us

Flejta me shefin e burrit tim kur ai e dërgonte atë në Itali me punë!

Lajme

Flejta me shefin e burrit tim kur ai e dërgonte atë në Itali me punë!

Flejta me shefin e burrit tim kur ai e dërgonte atë në Itali me punë!

Dardania Press – Përshëndetje, dua të tregoj edhe unë historinë time, jo për tu hapur apo për të pastruar ndërgjegjen, por për të ditur më shumë reagimet tuaja.Kisha goxha kohë që njihesha me Erin pronarin 30 vjeçar të burrit tim. Disa herë që kisha rastisur ta takoj atë në prani të burrit shikimet e tij ishin shumë provokuese, por unë nuk i jepja rëndësi. Një ditë në një drekë të organizuar nga Kompania për të gjithë punonjësit unë isha e ftuar sëbashku me bashkëshortin.duhet ta shtypesh relamen dhe te lexosh historine time

Unë dhe burri im ishim në të njëjtën tavolinë me pronarin e kompanisë, atë ditë në fakt isha bërë kaq e mirë sa edhe burri atë ishte duke më thënë tërë kohës, unë qëllimisht kisha veshur një fustan të ngushtë që tregonte format dhe kishte dekoltenë e hapur dhe duhet ta shtypesh relamen dhe te lexosh historine time

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top