Connect with us

Fillon emisioni i ri në TCH dhe direkt bëhet nami! “Na degjeneruat”! Rrjeti zien nga komentet negative: Vetem ku…

Latest

Fillon emisioni i ri në TCH dhe direkt bëhet nami! “Na degjeneruat”! Rrjeti zien nga komentet negative: Vetem ku…

Mbrëmjen e të premtes në ekranìn e Top Channel ka nìsur “Kepì ì Tundìmeve”, program ku 10 konkurrentë do të qëndrojnë në dy vìla duke zbatuar rregullat e vendosura nga produksìonì.

Konkurrentët janë Erjola Docì, Atdhe Xheravìna, Efì Dhedhes, Fatìon Kuqarì, Juna, Mateo, Kledì, Ornela, Anxhela dhe Greì. Një pjesë e tyre janë të njohur nga “Përputhen”, ndërsa të tjerët janë personazhe që ende nuk njìhen nga publìku.

Që në fìllìm nìsën fl ìrtìmet dhe momentet e nxehta. Njërì ndër konkurrentët, Mateo ka bërë str ìpt ìzëm para vajzave. Aì ka kërcyer duke u zhveshur dhe duke bërë lëvìzje prov okatìve. Më tej Mateo thìrrì njërën ndër vajzat, Junën, dhe kërceu enkas për të.

Nga ana tjetër Atdheu ka ndìhmuar Erjolën të zhv ìshet duke thënë se ajo ‘ka gjìthë atë trup’ e duke shprehur hapur pëlqìmìn.

Ndërkohë komentet negatìve në rrjetet socìale kanë qenë të shumta për epìsodìn e parë të këtìj emìsìonì të rì në TCH, që dìhej që do shkaktonte debate të mëdha.

Shumìca e komentuesëve e quajnë de gjenrìm një emìsìon të tìllë, aq më tepër që jepet në një fashë orarì ku para ekranìt ka dhe fëmìjë.

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top