fbpx
Connect with us

EXLUZIVE:Amerika E Pranon Me Ne Fund: Slobodan Milloseviç Është Gjallë Dhe Jeton Ne Ketë Shtet, Na Vjen Keq Prej Kosovarëve Për Kri*Met E Ti

Lajme

EXLUZIVE:Amerika E Pranon Me Ne Fund: Slobodan Milloseviç Është Gjallë Dhe Jeton Ne Ketë Shtet, Na Vjen Keq Prej Kosovarëve Për Kri*Met E Ti

Vde*kja paqësore e ti ne Hag ka bere buje te madhe pasi gjithmonë ka pasur mendime qe ai nuk ka ndërruar jet*ë ne burgun e Hages por qe pas një marrëveshje është lenë i lire.Pyetjes se Milosevic vërtet kishte një “vdekje natyrore” ne burgun e Hagës kryeprokurorja e TPI-së Carla del Ponte për është përgjigjur shkurt, duke mos dashur të hyjë në detaje “po, po ka vd*ekur…” shikojeni videon e ti ne Rusi, duke shtypur hapësirën me poshtë:

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top