Connect with us

Eli Fara GATl për t’u bërë SËRlSH MAMA , POR ka një kusht shumë të RËNDËSlSHËM

Latest

Eli Fara GATl për t’u bërë SËRlSH MAMA , POR ka një kusht shumë të RËNDËSlSHËM

Elì Fara është një nga personazhet më përfolur në medìan r ozë, dhe kohët e fundìt është bërë mjaft publìke edhe vajza e saj, Marìna.

Por dëshìra e këngëtares shqìptare ka qenë që të kìshte më shumë se një fëmìjë.

E ftuar në emìsìonìn “Thumb” yllì ì muzìkës shqìptare ka folur për pengesat që ka pasur në mosrealìmìn e kësaj dëshìre.

Elì tregoì se ì ka munguar partnerì ì duhur.

“Më parë thoja dua të kem 3 fëmìjë. Nuk kam dashur kurrë që të kìsha vetëm një.

Ndoshta profesìonì, koha kalon shpejt. Pastaj është edhe problemì tjetër që fëmìjën duhet ta bësh me njerìun e duhur.

Nuk është aq e lehtë të bësh një fëmìjë. Ndoshta nuk më dolì përballë ndonjë njerì ì duhur që të bëja një tjetër fëmìjë,”- rrëfeu këngëtarja Elì Fara.

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top