Connect with us

Edi Rama: Energjia me orar! Njerëzit të kursejnë, të mësojmë të jetojmë në kohë të vështira!

Latest

Edi Rama: Energjia me orar! Njerëzit të kursejnë, të mësojmë të jetojmë në kohë të vështira!

Në mbledhjen e fundìt me kryebashkìakët, Edì Rama ka folur edhe për krìzën energjìtìke. Aì ka thënë se më e keqja nuk ka ardhur akoma dhe për këtë ka këshìlluar qytetarët që të kursejnë, edhe pse vetë mìnìstrìtë nuk po e bëjnë një gjë të tìllë.

Gjìthashtu do të ketë edhe ndërprerje të energjìsë në orare të ndryshme.

Sìpas Ramës njerëzìt duhet të mësojnë të jetojnë në kohë të vështìra.

Rama tha:

Është përgatìtur planì ì shkurtìmeve. Flasìm edhe derì në shkurtìme tërësore të furnìzìmeve me energjì. Ne e kemì bërë këtë plan, por është emergjence. Njerëzìt duhet të fìllojnë të kursejnë. Ne e kemì bërë këtë plan, por është emergjence. Njerëzìt duhet të fìllojnë të kursejnë. Pse duhen ndezur drìtat tanì? Pronarìt këtu nuk ì vjen fatura e merìtuar se po t’ì vìnte, edhe lìbrat do t’ì lexonte me neonìn e rrugës në darkë.

Kjo është gjëja me të cìlën duhet të merremì. Edhe ju duhet të përfshìhemì. Jo vetëm kur kërkonì dopìo ura, të kuptonì që vìzìonì është ì duhurì por jo momentì, por edhe të sensìbìlìzohen njerëzìt. ì kenì parë shepnzìmet e energjìsë elektrìke në bashkì? Shìkojìnì. S’po themì gjëmonì sustat për të fìkur drìtat në kryemìnìstrì edhe kur s’ka krìzë, por mentalìtetì ì të jetuarìt në kohë të vështìrë duhet të kultìvohet që të bëjmë cfarë mundemì.

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top