fbpx
Connect with us

E Tme Rrshme/ Qytetari Tenton Të Vetëv Ritet, Shtrihet Në Mes Të Rrugës Për Ta Shty Pur Makinat…!!!(Video)

Lajme

E Tme Rrshme/ Qytetari Tenton Të Vetëv Ritet, Shtrihet Në Mes Të Rrugës Për Ta Shty Pur Makinat…!!!(Video)

E çfarë mund të presësh nga një Shqipëri kaq të shk retë? Vr asje, abu zime, aks idente, var fëri, të cilat janë shkaqet karakteristike të shoqërisë sonë e të çojnë në vetëv rasje. Vetëv rasja është pasoja më e tme rrshme e depr esionit. Por ndonjëherë vetëv rasja është konsideruar si vepër e arsyes së lartë.

Ashtu siç ‘flet’ edhe videoja e mbërritur në redaksinë e JOQ ALBANIA. Një qytetar ka filmuar video të një personi që shtrihej në rrugë me ndërgj egjje të plotë për ta shty pur makinat. Ngjarje shumë trond itëse kjo, duke marrë parasysh që jeta është gjëja më e çmuar që i është dhuruar një personi dhe vetv rasja nuk është zgjidhja e prob lemeve.

Qytetari shkruan:
Përshëndetje JOQ ALBANIA. Elbasan, ky personi po rrinte ulur në tokë, dhe shtrihej në tokë që ta shtypnin makinat. Faleminderit.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top