fbpx
Connect with us

E pa besushme / “Më jep 30 euro dhe e bëjmë”, Biseda e një vajze të re nga Prishtina me nje burr

Lajme

E pa besushme / “Më jep 30 euro dhe e bëjmë”, Biseda e një vajze të re nga Prishtina me nje burr

E pa besushme / “Më jep 30 euro dhe e bëjmë”, Biseda e një vajze të re nga Prishtina me nje burr

Vajza, e cila thotë se jeton në Kosovë, i kërkon djalit burrit te martuar t’i dërgojë 20 euro në mënyrë që ajo të vijë tek moteli qe ai i kerkon. masi te kryej punë”, si dhe 10 euro për të mbushur telefoni, por në asnjë moment nuk pranon të hapë kamerën dhe të bisedojë me të saponjohurin në Facebook.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top