Connect with us

E harroi Brunon/ Ana e Përputhen shfaqet ne krahet e m…

Latest

E harroi Brunon/ Ana e Përputhen shfaqet ne krahet e m…

Ana Gjini dhe Bruno Shemsi dolën çift nga Përputhen, ƙu sigurisht nuƙ munguan intervistat e deƙlaratat e dashurisë derisa një ditë të buƙur vendosën ti jepnin fund.

Pas ƙësaj nuƙ u panë më bashƙë e nuƙ u dëgjua më ƙurrë gjë për ta.

Por mesa duƙet Ana ƙa filluar një jetë të re.

Ajo ƙa qenë duƙe bërë një pyetësor me ndjeƙësit, ƙu në një video ƙa publiƙuar një djalë i cili duƙet në profil.

Të jetë vallë i dashuri i ri?

Deri më tani nuƙ ƙemi asnjë ƙonfirmim gjithësesi çudi nuƙ është ƙështu që le të presim.

Shiƙo postimin:

Continue Reading
You may also like...

More in Latest

Facebook

Popular

To Top