fbpx
Connect with us

E FUNDIT: Humbi 3-0 në tavolin dhe mori -1 pikë penalizim, reagon Napoli

Sport

E FUNDIT: Humbi 3-0 në tavolin dhe mori -1 pikë penalizim, reagon Napoli

E FUNDIT: Humbi 3-0 në tavolin dhe mori -1 pikë penalizim, reagon Napoli

Napoli do të apelojë kundër vendimit të gjyqtarit sportiv për humbjen në tavolinë 3-0 kundër Juventusit. Sipas asaj që raporton Ansa, duke cituar një burim të
kualikuar nga klubi blu, Napoli do të apelojë në Gjykatën e Apelit Sportiv dukeparaqitur të gjitha dokumentet që demonstrojnë vendimet e autoriteteve
shëndetësore në bazë të infeksioneve Covid-19 dhe që e bëjnë të pamundurudhëtimin në Torino që Napoli kishte organizuar tashmë.Lega Seria A në fakt ka zyrtarizuar vendimin e gjyqtarit sportiv,

GerardoMastrandrea, për të vulosur 0-3 në tryezë kundër Napolit pas mosparaqitjes nëndeshjen në Torino kundër Juve. Sipas gjyqtarit, në dritën e rregullave sportive, nukka asnjë “rast force madhore” dhe “vlerësimi është i përjashtuar” për vendimet eautoritetit shëndetësor.

Continue Reading
You may also like...

More in Sport

Te fundit

Facebook

Populare

To Top