fbpx
Connect with us

Duke fokusuar gjoksin, Lotina provokon nga shtrati

Magazin

Duke fokusuar gjoksin, Lotina provokon nga shtrati

strong>Kur është fjala për poza provokuese, Lotina ua kalon të gjitha femrave.

Ajo me paravqitjet e veçanta dhe me veshje transparente për ndjekësit e saj merr poza të ndryshme dhe i publikon në Instagram.

Edhe në imazhin e fundit, ai pozon nga shtrati dhe duke fokusuar gjoksin e saj.

Për më shumë, e dëshmon fotografia në vazhdim.

Continue Reading
You may also like...

More in Magazin

Te fundit

Facebook

Populare

To Top