fbpx
Connect with us

Doli në televizor të gjente burrë, Shqipja tregon historinë e hidhur të jetës: Të shërbëj si shembull për të rinjtë!

Lajme

Doli në televizor të gjente burrë, Shqipja tregon historinë e hidhur të jetës: Të shërbëj si shembull për të rinjtë!

Në takimin me Andin, Shqipja tha se historia e saj është shumë e vështirë dhe do të shërbente si një shembull për të gjithë të rinjtë.

Edhe pse Andi ng ulmoi që ajo ta rrëfente këtë histori, Shqipja he zitoi duke thënë se ende nuk është momenti. Kjo histori e pazbuuar, e pre ku shumë emocionalisht atë në studio, sa që nisi të lotonte.

Kur pa këtë çli rim emocionesh të Shqipes, Ana, iu vendos në ndihmë dhe tha disa fjalë motivuese për të:

“Unë të them që vetëm njerëzit që kanë kaluar gjëra të mëdha qajnë për gjërat e të tjerëve. Unë këtë e kam parë tek Shqipja, edhe kur tregova historinë time ajo u përlot, por edhe në histori të ndryshme në studio ajo është prekur. Njerëzit që kanë vuajtur shumë kanë një forcë të mbinatyrshme, sytë mos i mbush me lot”, tha Ana mes përqafimesh dhe puthjesh me Shqipen.

Continue Reading
You may also like...

More in Lajme

Te fundit

Facebook

Populare

To Top