fbpx
Connect with us

Doli në televizor të gjente burrë/ Fjorela ia thotë troç të riut: Mua për ty nuk ma ndjen fare ti nuk ke…

tjera

Doli në televizor të gjente burrë/ Fjorela ia thotë troç të riut: Mua për ty nuk ma ndjen fare ti nuk ke…

Doli në televizor të gjente burrë/ Fjorela ia thotë troç të riut: Mua për ty nuk ma ndjen fare ti nuk ke…

Kohët e fundit Fjorela ka “i nj oruar” sistematikisht pëlqimin e Mevlanit Kundrejt saj. Ajo tha para disa puntatash se nuk ka “tërheqje dhe fizike ndaj tij”. Ndërsa së fundmi në studio tregoi se kur është me të nuk përjeton “flutura në stomak”.

Fjorela tha se Mevlanin e shikon si shok por jo si partner. Për këtë arsye, opinionisti Arjan Konomi, kërkoi nga ajo dy arsye për këtë zgjedhje.

Fjorela tregoi se Mevlani i duket tip i paqën drueshëm në një mar rëdhënie dhe e dyta sipas saj është që nuk ndjen emocione kur e ka afër.

“Unë troç fare e them që nuk kam emocion kur e kam afër. Më duket shumë i shpërndarë, refuzohet nga Shqipja shkon tek Fjori. Unë nuk kam ndjenja ndaj tij, nuk e shikoj në raport dashuror. Ai është shumë i shpërndarë, thotë ku të ngeci. Them të bëj si djalë i mirë dhe të marr Fjorelën”, u shpreh Fjorela.

Continue Reading
You may also like...

More in tjera

Te fundit

Facebook

Populare

To Top